Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.
TISKARNA VEK KOPER d.o.o. KOPER
Vanganelska 18, 6000 Koper, Slovenija
 
KONTAKTIRAJTE z nami:
tel.: +386 5 66 34 200
fax: +386 5 66 34 200
e-m: info@tiskarnavek.si
 
 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI


Na katere materiale lahko natisnete želeno besedilo oziroma simbole?


Tisk lahko izvedemo na papirju velikih formatov (plakatov) ali velikost vizitk, kartonu, vrečkah, poslovnih mapah,… 

Kakšna je lahko minimalna količina naročenega tiska?


S pomočjo digitalnega tiska, ki omogoča hitro, enostavno in predvsem cenovno ugodno tiskanje manjših količin, lahko v tiskarni VEK Koper natisnemo tudi en primerek vašega želenega tiskanega izdelka.
 
Lahko pred tiskom izberem motiv in barvne kombinacije?


Izberete lahko motiv, tudi barvne kombinacije in še katero izmed lastnosti tiskanega materiala. V pomoč pri oblikovanju, svetovanju in odločanju vam bo tudi grafično-oblikovalska ekipa tiskarne VEK Koper.

Kaj je CTP sistem?


CTP oziroma computer-to-plate sistem nam omogoča, da brez filma osvetljujemo neposredno na tiskovno formo (matrico). Ta matrica se kasneje avtomatsko vpne v tiskarski stroj. To pa je podlaga za hitro in ceneno razmnoževanje velikih količin izdelkov v tiskarskem stroju.

Kako lahko vzpostavim kontakt s tiskarno Vek?


V tiskarni VEK Koper omogočamo svojim strankam osebno komunikacijo na sedežih podjetja in poslovnih enot, spletno komunikacijo in telefonsko komunikacijo. Splošni kontaktni podatki tiskarne VEK Koper in naših zaposlenih so dosegljivi na spletni strani tiskarne VEK Koper.

 

Kako oddam naročilo preko spleta?


Na elektronski naslov nam posredujte elektronsko sporočilo s čim več podatki o želeni količini natisnjenega materiala, obliki, materialu na katerega se bo tiskalo, če imate že kakšno zamisel, logotip in ostale simbole, želeno sliko, skratka vse informacije, ki nam omogočijo čim hitrejšo in kvalitetnejšo pripravo predloga in nadaljnji izdelavi naročila.
Da bi lahko zmanjšali eventualne napake je najbolje kontaktirati z nami. Tehnologi Tiskarne VEK Koper vam bodo pomagali pri izvedbi željene tiskovine. Pomagali vam bomo tudi pri racionalizaciji stroškov.

Poskrbite za dostavo natiskanega materiala?


V tiskarni VEK Koper poskrbimo za zadovoljstvo strank tudi s hitro dostavo z lastnimi prevoznimi sredstvi na dogovorjen naslov. Manjše količine tiskovin vam v 24 urah dostavimo s hitro pošto na kateri koli naslov v Sloveniji. S prevozniki v Sloveniji  in tujini imamo posebne pogodbe, tako da je prevoz zanemarljiv strošek.


Zelo velike količine po obsegu ali teži vam dostavimo prek naših pogodbenih prevoznikov po Sloveniji ali Evropi. V dogovoru z naročnikom organiziramo tudi distribucijo po znanemu, polznanemu ali neznanemu naročniku.

Kje se nahajamo?


Tiskarna VEK Koper se nahaja na naslovu: Vanganelska cesta 18, 6000 Koper. Za dodatno pomoč s potjo do nas si oglejte zemljevidu.